Vrienden aan de IJssel

Op zaterdagavond 16 maart 2024 staat Zutphen volledig in het teken van lokale muzikale ontmoeting. Met een knipoog naar ‘Vrienden van Amstel Live’ organiseert vereniging 't Spul(t) Vrienden aan de IJssel! Wij bestaan 25 jaar en willen dat graag vieren met de Zutphense samenleving, en alle muziekliefhebbers ver daar buiten!

De avond is gebaseerd op hoofdzakelijk staand publiek, waarbij dansen, bewegen, meezingen centraal staan. Zittend publiek kan zitten aan de rand van de zaal want daar staan tafels en stoelen. Het wordt een avondvullend programma; één en al feest! Tussen 20.00 en 22.30 uur treden de diverse muzikale combinaties op. Daarna is er een afterparty met een DJ.

Muziek ontmoet Muziek

Een feest voor iedereen uit de omgeving Zutphen die van muziek houdt. En dat samen met andere koren, bands en onze dweilorkesten. In verschillende muzikale combinaties laten de muzikanten van zich horen. Een uniek aanbod van muzikaal/cultureel Zutphen, op creatieve wijze gemixt. Echt fantastische muzikale samenwerking tussen:

Sponsoren

Bedrijven kunnen Vrienden aan de IJssel steunen door sponsor te worden. Voor 195,- wordt u sponsor van dit unieke Zutphense evenement. Uiteraard nemen wij uw logo mee in alle PR uitingen. En u ontvangt twee toegangskaarten voor Vrienden aan de IJssel om de avond live mee te maken. Klik hier voor meer informatie. Wij zien u daar graag!

Heeft u verder vragen over de sponsormogelijkheden, of denkt u op een andere wijze een bijdrage te kunnen leveren, neem dan even contact met ons op via secretariaat@t-spult.nl.

Deze bedrijven gingen je al voor: