Club van 100

Wij van 't Spul(t) hebben ambitie om de orkesten verder te ontwikkelen, dromen na te jagen, verder te groeien en een bijdrage te leveren aan de (lokale) samenleving. En om dat te kunnen realiseren hebben we de Club van 100 opgericht.

De Club van 100 bestaat uit leden (vrienden) die jaarlijks 100 euro inleggen. Dat geld wordt gebruikt voor investeringen binnen de vereniging en gaat altijd naar specifieke wensen en projecten. Het geld komt niet in de clubkas, maar gaat naar een apart potje dat beheerd wordt door de ambassadeurs van de Club van 100. Het bestuur van 't Spul(t) kan bij hen een aanvraag doen voor een project.

De Club van 100 bestaat nu een paar jaar en er zijn al mooie dingen gebeurd met het geld dat beschikbaar is gesteld, bijvoorbeeld de aanschaf van lichtgewicht instrumenten voor de jonge kinderen.

Hoe werkt het?

De Club van 100 is voor iedereen die ’t Spul(t) een warm hart toedraagt, alle vrienden worden regelmatig geïnformeerd over wat er met het geld gebeurt. Eens per jaar komen de vrienden van de Club van 100 bij elkaar voor een gezellig samenzijn en om te horen wat de wensen en gerealiseerde projecten zijn. Aanmelden of meer informatie aanvragen kan via clubv100@t-spult.nl of via de knop hieronder.