Nieuws

Even nagenieten 

Wie het leuk vindt om nog even na te genieten van de optredens die kleintje Spul(t) in Oostenrijk hebben gedaan, kan ze via deze link bekijken: https://www.youtube.com/@stefanlutkenhaus4096

Mid Europe Festival Oostenrijk

Ze zijn onderweg!

De bus met kleintje Spullers en hun ouders/begeleiders zijn op dinsdag 11 juli begonnen aan de mooie muziekreis naar Oostenrijk waar ze op zullen treden tijdens het Mid Europe Festival in Schladming.

Foto's en filmpjes zullen uiteraard volgen op social media en wie constant op de hoogte gehouden wil worden, kan de reis volgen via Polarsteps.

Zutphen helpt Hatay - veiling

Voor de slachtoffers van de aardbeving in Hatay (Turkije) is er een benefietavond en online veiling op touw gezet.

De benefietavond was op dinsdag 21 februari en was een ontzettend groot succes, de online veiling loopt nog tot 1 maart.

Een van de dingen waar op geboden kan worden, is een optreden van 't Spul(t).

Wij willen dolgraag ons steentje bijdragen, dus wil je ons op je feestje, bied dan mee!

https://www.azczutphen.nl/veiling-hatay/

Lintje Jules

Op zaterdag 12 november kreeg Jules Verschure de verrassing van zijn leven toen hij geheel onverwacht werd 'ontvoerd' door twee Spullers en meegenomen naar een toen nog helemaal stille en donkere zaal van de Hanzehof. Totdat het doek openging en er allemaal familie en vrienden in de zaal bleken te zitten. 

Voorzitter Johan legde uit dat Jules die dag eens extra in het zonnetje gezet zou worden en dat gebeurde ook zeker met muziek van kleintje Spul(t) en 't Spul(t), een verhaal van Michael Kors van rotary RIO aan de IJssel en Heit al Geheurt Frans Velthuis. Maar toen zijn broer Rick als loco burgemeester het podium opkwam en uiteindelijk de woorden 'het heeft zijne majesteit de koning behaagd' uitsprak, viel het kwartje dat het meer was dan een bedankje. 

Jules is koninklijk onderscheiden voor zijn rol binnen vereniging 't Spul(t), bij voetbalvereniging AZC en rotary RIO aan de IJssel. 

Hartstikke verdiend wat ons betreft! 

Oostenrijk

Soms denken kleintjes groot, de kinderen van kleintje Spul(t) hebben het grootse plan om in juli 2023 deel te nemen aan het Mid Europe festival in Oostenrijk. Maar dat kost natuurlijk aardig wat geld, gelukkig zijn de jeugdige muzikanten niet voor één gat te vangen en erg inventief als het gaat om geld inzamelen. De komende tijd kunnen jullie dus de nodige acties van ze verwachten, maar direct geld doneren om kleintje Spul(t) te supporten, wordt natuurlijk ook enorm op prijs gesteld! 

Scan de QR code en bepaal zelf hoe hoog de donatie is. 

Of klik op de link.

Dweildag

Op zaterdag 10 september vindt de jaarlijkse De Bos Dweildag in Zutphen plaats. Wat ons betreft het feestje van het jaar, dus mis het niet! Door de hele binnenstad treden dweilorkesten op en wij zullen ook op meerdere podia te zien zijn. Kom je ons opzoeken?

Opening 't Spul(t)huus

Op zondag 4 september is het eindelijk zover, ons nieuwe pand aan de Houtwal wordt officieel geopend.

Na maanden hard te hebben gewerkt, is de klus geklaard en mogen we genieten van de ruimte die we zelf gecreëerd hebben.

Met dank aan de gemeente en ETP en GGNet voor het beschikbaar stellen van hun ruimte.